Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Stockcar Weekend Emmen 29-30 juni
11-06-2024
Op zaterdag 29 juni organiseert Speedway Emmen De World of Dirt Finale en op zondag de 30e de Masters of Shale!! Een weekend lang alleen maar Stockcars op Speedway Emmen!! Tijdens dit Weekend komen nagenoeg alle Stockcarklassen die er zijn aan de start!

De zaterdag zal in het teken staan van de World of Dirt finale voor de F1 Stockcars. Een serie waar het hele jaar gestreden wordt om de prijzenpot van ruim €15000,- te verdelen! De beste rijders staan aan de start!
Alle F1 Stockcar rijders die zich niet geplaatst hebben voor de finale kunnen nog een laatste poging wagen zich te kwalificeren door hoog te eindigen in de last chance qualifier. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen rijders die geen quallifier hebben gereden een poging wagen zich alsnog te plaatsen.
De F2 Stockcars en F2 junioren rijden een qualifier voor de F2 Supercup. Als extra toetje rijden 2L saloon Stockcars op de zaterdag een dagprogramma ter voorbereiding op de 2L Saloon Stockcars World of Shale finale die zondag erna verreden wordt!!
verder komt de Brisca Micro F2 klasse op beide dagen in actie en worden de Retro Stockcars (combinatie van de alderwetske en Heritage Stockcars aan het zondagprogramma toegevoegd.

De prijsuitreiking zaterdagavond zal in de kantine van het Motodrome plaatsvinden met aansluitend een feestje met muziek. Overnachten is het hele weekend mogelijk! 

Welke stockcarklassen komen aan de start!!
Zaterdags:
F1 Stockcars World of Dirt
F2 Senioren
F2 junioren
2L Saloon Stockcars
Micro Stockcars

Zondag;
F1 Masters of Shale
F2 Masters of Shale
F2 jr Masters of Shale
2L Saloon Stockcars World of Shale
Micro Stockcars
Retro Stockcars (Combinatie Alderwetske & Heritage)
Kortom, een stockcar weekend van klein naar groot en van jong tot oud!
Noteer de data vast in je agenda!! Zorg dat je erbij bent!
Verdere info volgt!!

Speedway Emmen

Terug naar Jun (2024)