Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
World Cup Bangers Emmen 8 juni
06-06-2024
Klik hier voor de deelnemerslijst met oom F2 senior en junior , programma op de afbeelding

FWD World Cup Bangers!! Verdere uitleg. De rijders hebben zojuist een mail ontvangen met onderstaande tekst plus een link naar de groepsapp. Als je nog transpondernummer door wil geven dan svp messenger bericht sturen naar dit fb account. 
65 autos zijn er aangemeld. Een super aantal! Een wedstrijd met fwd autos in Camso stijl. We zullen er een ASE Sausje over gieten zodat we hopelijk deze wedstrijd de komende jaren uit kunnen bouwen naar een grote FWD bangers evenement.

We strijden op deze dag voor 3 hoofdprijzen: (voor elk wat wils)
- De Fwd World Cup titel!!!
- Best Wrecker/ Entertainer van de dag wint jaguar S klasse (nw type)
- Winnaar dagklassement wint CAMSO WF-ticket en €500,- zakgeld. 
De Winnaar van de finale wordt de fwd World Cup winnaar en wint €250,- (top 3 en b.e. vd finale ontvangen bekers). Plaatsing vd finale gaat als volgt: top 10 plus de b.e. van de heats gaan door. De top 5 en de b.e. vd consolation gaan door.  Dan zijn 28 plekken vergeven. Dan zijn er nog maximaal 2 plekken beschikbaar voor entertainers zijn die heel goed bezig zijn geweest in de voorgaande races maar geen best entertainer vd heat zijn gewonnen. (deze entertainers ontvangen geen punten). Om in de top 10 opgenomen te worden die je in het bezit te zijn van een transponder.

Voor de finale zullen we gaan loten bij opkomen van de baan zoals we bij de Blue Oyster ook doen. In de finale rijden we 15 ronden. 
Dagklassement en Camso Wf ticket:
De winnaar van het puntenklassement (aan het einde van de dag) wint een CAMSO World final ticket voor de National Banger WF later dit jaar, een Wisselbeker en krijgt daarnaast €500,- zakgeld voor de auto/reis etc. 
puntenverdeling:
De top 10 van zal punten kunnen verdienen in de heats, finale en 1 allcomers. Normale puntenverdeling de heats en de allcomers (voor punten),  dubbele punten in de finale. 

Daarnaast verdient de best entertainer van Elke race 8 (extra) punten. Ook in de herkansing en in de allcomers zonder punten.
Dus ben je in de eerste ronden uitgeschakeld voor de top 10 posities dan kun je nog punten verdienen of doorgaan door te entertainen! 
Voor de Best Entertainende Rijder van de dag heeft DB Demontage een Jaguar (S type) beschikbaar gesteld!!! 
De baan is in topconditie. We gaan er vanuit dat we een superdag gaan hebben,

ASE Bangers

Terug naar Jun (2024)