Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
29-03-2024
- Zaterdag 30 maart  is de eerste model banger wedstrijd op raceway Venray. Natuurlijk staan Teun Jansen , Carylina en  Rene Smeets,  Mark Derrix aan de start maar voor de eerste keer zal vriendin van Mark derrix Silvi Minkhorst ook aan de start staan. Iedereen is welkom vanaf 15 uur en de wedstrijden beginnen om 17 uur.

- Dat national Hotrod coureur Jeffrey Roeffen maandag niet in Venray rijdt maar in Engeland, vandaag rijdt hij in Skegness en maandag in Hednesford  waar 29 autos zijn ingeboekt

- Dat er 29 saloon stockcars zijn ingeboekt voor Venray waaronder ook de winnaar van vorige week de Engelsman Billy Smith UK161. Ook is het leuk om te zien dat Marco Jeninga is ingeboekt die jaren rodeo heeft gereden maar daarvoor ook jaren stockcar F1 op o.a Venray heeft gereden.

- Dat er 24 bangerstox zijn aangemeld voor Baarle Nassau. De andere klasse zullen ook wel goed bezet zijn omdat er diverse crossen zijn afgelast waaronder de Lopik van de Rang Pang

- Vele zullen wel eens filmpjes van Bowman Gray stadium in North Carolina een echte arena waar het vaak ook mis gaat. Nascar gaat de promotie overnemen en heeft een lease contract afgesloten tot 2050.

- Heb je ook een wist je datje stuur deze naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Mrt (2024)