Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
ASE Banger nieuws
02-02-2024
Credits to the Legends wie doen er allemaal mee?

De interessepeiling is inmiddels door ca 70 rijders ingevuld. Een boven verwachting hoog aantal rijders. En dan hebben we ook nog heel wat namen gehoord die ook zouden komen maar nog niet op de lijst staan. Als er bij de werkelijke inschrijving deze zomer ook echt zoveel Oud rijders aan de start gaan komen zal het helemaal een unieke happening worden die je niet wilt missen.    
Naast enkele Legends die nog steeds af en toe rijden, rijdt het overgrote deel al meerdere jaren niet meer. We gaan geen mededelingen doen over de namen die aangemeld zijn want we weten niet in hoeverre rijders dit op prijs stellen. Zelf kunnen ze altijd hieronder reageren als ze erbij gaan zijn. We kunnen wel verklappen dat rijders bij zijn die 20 jaar geen bangers gereden hebben. Echte Legends uit het Ruisbroek/ oude Warneton tijdperk stappen ook weer achter het stuur. Maar ook veel rijders die de begin jaren in Emmen hebben de gereden maar de laatste jaren niet meer. 
Mocht je wel van plan zijn mee te doen maar heb je de interessepeiling nog niet ingevuld hebben dan kan dat nog via onderstaande link. (Dit is niet de officiele inschrijving) Die volgt deze zomer pas. 

Klik hier voor de interessepeiling 

ASE Bangers

Terug naar Feb (2024)