Limiteds gaan niet door bij de Lenteknaller
02-05-2023
Tot onze spijt zijn we genoodzaakt de limited bangers af te gelasten voor komende zaterdag! 
We begrijpen dat dit ontzettend k! Is voor de rijders maar we kunnen niet anders. Wel willen we de rijders een gratis training aanbieden. We hebben hiervoor aankomende zondag al een beperkt aantal plekken beschikbaar. Als je al een daglicentie heb gekocht zal deze teruggestort worden.
Alle ingeschreven rijders hebben een mail gehad met verdere info en een aanmeldlink voor een training. 
De belangrijkste reden hiervoor is het bovenverwachting aantal stockcars, Saloonstox en bangers. In totaal zijn er nu ca 235 autos aangemeld waarvan 75 Stockcars (op dit moment). Uiteindelijk waren er toen 210 autos ingeboekt en was de pits overvol. Er zijn nu ca 20 stockcars meer als met de Opener en aangezien deze vaak met grote bussen of vrachtauto’s komen kunnen zal het ook zonder limiteds al passen en meten worden om alles in de pits een plaatsje te geven.  

Naast de ruimte in de pits zorgen extra aantallen ook voor extra heats wat weer voor extra tijd zorgt. Als het niet gaat passen in de pits hebben we een nog groter probleem omdat dan alles enorm veel extra vertraging oploopt. Dat risico kunnen we niet lopen.
We wisten dat onze agenda in het begin van het jaar uitdagend zou worden. Maar op basis van de verwachte aantallen zou het moeten lukken om klassen als limiteds een kans te geven. Daar staan we nog steeds achter hoewel we ons realiseren dat dit een valse start is. Voor volgend jaar zullen we een een rwd banger meeting uit de agenda halen om plaats te maken voor limiteds en fwd bangers zodat dit volgend jaar niet nog eens voorkomt. 
Onze Excuses aan de rijders.

ASE Bangers

Terug naar Mei (2023)