Jan -Feb -Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
17-03-2023
- Dat zaterdag in Kings Lynnn de eerste stockcar F1 wedstrijd van Engeland is en dat er 35 stockcar F1 zijn geboekt waaronder ook Nederlander Arjan Lighart H112 . Bij de saloons zijn er ook 2 Nederlanders ingeboekt namelijk Krijn de Vries H 40 en Jim van Klaveren H692, in totaal zijn er 40 saloons daar ingeboekt.

- Dat de RC bangers ook een demo hebben tijdens de EK indoor RC in Horst

- Dat  national Hot rod coureur Jeffrey Roeffen dit jaar mee gaat rijden in de Engelse national Hot rods waaronder het WK in Ipswich begin juli.

- Dat het aanstaande zaterdag Pewi Party is in de Klokkenbar aan de lindenlaan 7 in Helvoirt , en dat iedereen welkom is

- Dat het vandaag dag van de speedway is met de verjaardag van Ronald van den Bosch oftewel Boschje en tevens is ook oud banger promoter Gert Jan Romer alias de Booman jarig , gefeliciteerd beide.

- Goed nieuws uit Australie waar op in april  een nieuwe baan wordt geopend namelijk MCCosker Gladstone speedway.  Het is een dirt track en zaterdag wordt er getraind en op 15 april is de openingswedstrijd.

- Dat Joey Reynolds zaterdag in Cowdenbeath Schotland saloon stockcar reed en de dag erop in Taunton Zuid west Engeland wat ruim 7 uur rijden is. Hij werd trouwens in beide finales 4 de.

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Mrt (2023)