ASE Banger nieuws
28-01-2023

DB Demontage en ASE pakken uit voor 2023!


Deze week hebben we samen met DB demontage gebrainstormd hoe we onze samenwerking verder kunnen uitbouwen om het bangerracen op Emmen nog gaver te maken.  We hebben echt een megagaaf racejaar achter de rug, met topraces, 0 gezeur en alleen maar lachende gezichten en daarvoor we willen de rijders graag bedanken maar direct ook motiveren om het in 2023 nog eens dunnetjes over te doen. 


Dat betekent dat het DB Demontageklassement een vervolg gaat krijgen in 2023! (minimaal 4 autos weer maar daarover later meer), maar dat is nog niet alles!

Daarnaast hebben we samen met DB demontage afgesproken dat we ook extra prijzen gaan uitkeren op sommige wedstrijddagen. (In totaal zullen er komend jaar minimaal 10 autos weggegeven worden)


Credits to the legends/ Pre90:


Zoals jullie weten zullen we een CAMSO World Final ticket weggeven aan de hoogst finishende continentale rijder in de pre90 finale. 

Wij van ASE zullen daarbij een harde ford granada mk2 station carrosserie beschikbaar stellen voor de winnaar. (Evt met de kit te leen) De signfactory heeft toegezegd de signs voor hun rekening te nemen en Karel simons zal zorgen voor 4 nwe racebanden om het plaatje compleet te maken. Karel, Rene (en de rest), bedankt vd sponsoring alvast!


DB demontage zal deze dag zorgen voor een focus 1600 voor de finalewinnaar vd de fwd bangers. Deze wint teven een startbewijs voor de Rookie WF. 

De best entertainer van de dag (alle klassen) wint een door DB demontage beschikbaar gestelde RWD bangerkas. 

2e WF ticket CAMSO Voor Best Entertainer ASE t/m de teamrace:

DB demontage zal een auto beschikbaar stellen voor de 2e CAMSO wf plaats (de Best Entertainer ASE t/m de teamrace). 


Blue Oyster Trophy:


We willen dit jaar de Blue Oyster nog mooier maken dan afgelopen jaar! De Blue Oyster afgelopen jaar een van de mooiste banger wedstrijden ooit op Emmen. Wat een materiaal, wat een inzet en wat een actie! Dit jaar zal er met de Blue Oyster een andere opzet hebben. Alleen F1 Stockcars en Bangers aan de start. Met de grote finale aan het einde van dag in het donker. Dit jaar zal het prijzengeld verder verhoogd worden (boven de 2000) daarnaast zal de Organisatie een ford granada mk1 sedan beschikbaar stellen en DB Demontage een “dikke” Banger. De een zal gaan naar de Best Entertainer van de dag en de andere zal verloot worden onder alle prijswinnaars van de dag! (Dus de best entertainers van elke heat dingen mee, maar ook de rijders met mooie, aparte of mooi geschilderde auto’s, evenals de top 3 vd finale)

We hopen hiermee een positieve aftrap te kunnen geven aan het nwe seizoen. Sponsoren bedankt! 

Met name DB Demontage voor het meedenken en supporten van onze ideëen. Zoals gezegd zal ook het DB demontage klassement terugkomen. Hierover later meer! Ik denk dat ik namens iedereen spreek als we zeggen; Thanks, Robert, het wordt enorm gewaardeerd.

Als er nog mensen zijn staan die wat moois hebben of weten te staan wat een mooie prijs kan zijn laat het weten. Wij kunnen het doorspelen aan DB demontage als het interessant en wellicht kan er zo een mooie deal gemaakt worden. 

Als er verder nog mensen of bedrijven zijn die leuke ideeen voor sponsoring hebben laat het ons weten. We zijn altijd opzoek naar ideeen voor verbetering en vooruitgang. We weten niet hoelang we het spelletje samen nog kunnen doen, dus we we gaan er de komende jaren gewoon vol voor! 

ps. Mocht je het bericht willen delen ga je gang, beetje extra aandacht voor onze sponsoren is nooit weg!


ASE Bangers


Terug naar Jan (2023)