Wist je datjes
30-12-2022
- Dat de dirt track Ringwood Cheetahs in Engeland volgend jaar 50 jaar bestaat en dat er totaal 17 wedstrijden zullen zijn

- Dat er afgelopen jaar totaal verschillende 475 rijders bangers  hebben gereden in Belgie en Nederland, in totaal 377 Nederlanders, 64 Belgen, 18 Fransen , 11 Duitsers en 1 Tsjech . De team race in Emmen was de grootste banger race met 220 deelnemers.Er is maar een rijder die meer dan 10 wedstrijden hier heeft gereden en dat is Mark de Laat met 13 wedstrijden. Klik hier om alle statistieken die weer komen met dank aan Jeroen Pieters 

- Dat op 15 januari in Hednesford voor de 23ste keer Civil War is een banger wedstrijd tussen het noorden en zuiden in Engeland die 23 keer is verreden en 11 keer is gewonnen door het noorden en 11 keer door het zuiden.

- Wout Hoffmans het woensdag knap heeft gedaan bij de Tusla Shoot Out waar hij 4de werd in zijn heat, vandaag zal hij startte in de 289 ste heat waar hij zal starten op de 10de plaats.

- Dat het nu ook Sprint Car week is in Australie waar dan ook  Amerikanen rijden en ook races winnen . Terwijl in Nieuw Zeeland  de midgets rijden met ook  Amerikanen en waar we natuurlijk fotos van krijgen van onze Lange Frans.

-Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu 


Terug naar Dec (2022)