Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov -Dec
 
Wist je datjes
18-11-2022
- Dat Pewi Peter afgelopen weekend in Beveren (B)  zijn 150ste baan heeft bezocht

- Nu dat er morgen in Ipswich met de WK 1600 bangers de meeste deelnemers ooit voor een banger race in een klasse is dat de grootste banger race van Nederland de Emmen unlimited team race was met 240 autos

- Dat er zaterdag in Skegness een race met 11 BTCC ( British toerwagens )  coureurs zal zijn in de stockcar F1, tevens diverse continentals ingeboekt waaronder 5 F2, Pascal Spigt in de F1 en Wout Hoffmans in  de Brisca Ministox die trouwens zo dag ook in Hednesford rijdt.

- Dat de Noord Ierse promotie DMC maar liefst 6 wereldkampioenen namelijk die van de Unlimited bangers, stock rods, lightning rods, Ninja karts, superstox en 2.0 hotrods en is hiermee dus de promotie met de meeste wereldtitels van 2022 in Europa. DMC is trouwens de promoter van Tullyroan oval en Aghadowey oval.

- Het is geen autospeedway maar wel goed nieuws uit Engeland waar ze volgend jaar op de nieuwe speedway baan  in Workington weer speedway gaan rijden met de Workington Comets die sinds 2018 geen eigen baan meer hadden. Klik hier voor de site van de baan en de bouw van de baan .Ze hebben trouwens ooit op de oude baan van Workington ook met autos gereden waaronder bangers en F2. 

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu  

Foto familie Jansen

Terug naar Nov (2022)