Emmen raceagenda 2023
01-11-2022
Voorlopige AGENDA Speedway Emmen 2023 (Let op: Agenda is nog onder Voorbehoud)

Stockcars

We hebben een keer vaker de f2s een de start terwijl de 2L Saloon Stockcars een keer minder vaak aan de start komen. De f1s en f2s (incl junioren) komen elk 4x aan de start. Bij de F1 en F2 Stockcars zullen we de gouden Helm gaan vervangen voor de Speedway Emmen Bokaal op de laatste racedagen van beide klasses. We willen hier wel een mooie draai aan geven. In welke vorm we dat gaan gieten volgt later. 

Bangers
Uiteraard komen alle bekende Bangers klassen (Unlimiteds, Micros, Fwd en saloonstox) weer terug en vullen we deze bij de bangers weer aan met een Unders en Pre90 (tot 1500kg) wedstrijd, deze racedag zal niet voor het klassement zal zijn! Op de teamrace zondag hebben we ruimte ingepland voor
Van Bangers.

De Blue Oyster zal een iets ander opzet krijgen dan we gewend zijn. We willen proberen de wedstrijd nog mooier aan te kleden, nog wat meer show te geven, meer prijzengeld en met finales in het donker etc. We hopen dat er wederom net zoveel rijders en materiaal aan de start zal komen als afgelopen keer om er samen met de F1 stockcars een  nog grotere wedstrijd van te maken. Later meer hierover.  

Daarnaast Introduceren we een nieuwe klasse met een bekende naam nl; de Limited Bangers. Dit zal een kruising moeten worden tussen, bangerstox, 1600 rookie bangers, en back to basics voor autos die tussen de micros en de fwd in zitten. Deze klasse en bijbehorend reglement wordt later verder uitgewerkt. 
Al met al hebben we weer een drukke en hopelijk mooie agenda samengesteld voor veel speedway plezier!

Trainingsdagen

Voor de Stockcarklassen zullen er speciale trainingsdagen ingepland gaan worden. Meer info volgt later. Ook voor de Bangers & Saloonstox willen we een moment organiseren om een dag te trainen. Ook hierover later meer.  
Alle data en wedstrijdnamen zijn nog onder voorbehoud. Eind deze maand zal de definitieve agenda online komen!

Emmen speedway

Datums op de afbeelding


Terug naar Nov (2022)