F2 supercup finale Kollum
23-09-2022
Zaterdag is de grote finale van de F2 Supercup op Kollum.
Aan het begin van de dag wordt de semi finale verreden, na de 1e omloop starten we de finale met de welbekende voorstellingsronde waarbij de coureur op de auto staat en naar het publiek en de fotograven mag zwaaien.
Na de finale wordt de winnaar en de eerste 5 gehuldigd op het middenterrein en wordt er een ereronde in de pacekar gereden. 

Maar we zetten ook de F2 junioren deze dag in het zonnetje. De uitslag van het klassement is bekend. Junioren rijden geen finale omdat ze op tijd rijden. We roepen de eerste 5 rijders op om ruim voor de voorstellingsronde naar de start te komen voor een huldiging op de baan. De nummer 1 ontvangt hier de wisselbokaal en mogen ze een ereronde in de pacekar rondrijden. 
Na afloop van de dag is de prijsuitreiking voor de F2 en de F2 junioren in de tent.
Prijzen of enveloppen zijn er bij de F2 voor de beste 10, de beste wit dakker, geel dakker, blauw dakker, rood dakker en superstar, semi winnaar en voor de puntenkampioen.

Voor de F2 junioren is er voor alle deelnemers een herinnering en zijn er voor de beste 10 hele speciale prijzen gemaakt, nog een paar leuke prijzen en een envelop.
Wij waarderen het als jullie de prijzen persoonlijk komen ophalen.

F2 supercup


Terug naar Sep (2022)