Programma Emmen 24 september
23-09-2022
Hierbij de dagindelingen voor morgen! Met een beetje uitleg! 
In tegenstelling tot normaal in de eerste omloop bij de Unders en bij de FWD Bangers NIET full contact. 
I.v.m. het grote verschil in snelheid, leeftijd en sterkte van de autos bij de UNDERS kiezen we ervoor de eerste heats NO Contact te doen zodat de rijders ff kunnen wennen aan de baan en in ieder geval een aantal ronden kunnen genieten van het werk wat ze in de autos hebben gestoken. Vanaf de tweede omloop (finale Unders) is de rest van de dag all-in en full contact!

De FWD Bangers rijden voor de allereerste keer op Speedway emmen, met veel rijders die nog nooit op Emmen gereden hebben. Om deze rijders even kort te laten wennen kiezen we voor Nudge en spin in de eerste omloop. D.w.z. alleen rijdende autos mogen aandeduwd of omgedrukt worden. Niet inrijden op stilstaande autos en GEEN Follow Ins. Ook dit geldt alleen voor de eerste heats. Vanaf de 2e omloop (allcomers) is het gewoon full contact de rest van de dag!
Het is een dag voor het plezier. Er zijn geen punten voor het baankampioenschap te winnen. We gebruiken ook geen transponders. 
Wel zijn er punten te winnen voor het DB entertainersklassement! Het is NIET toegestaan om hits in tegengestelde richting te maken. (alleen in de dd na de blauwe vlag) 

We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn dan wordt het vast weer een topdag! We hebben er zin in!!


ASE Bangers

Terug naar Sep (2022)