Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Ter Apel 25 september
22-09-2022
De ontknoping van het INT. NK Ovalracing in Ter Apel zal tijdens finale-races op zondag 25 september plaats vinden!

Het ovalracingseizoen 2022 loopt op zn einde. De finales van het Int. NK Ovalracing zullen aanstaande zondag 25 september in Ter Apel plaats vinden. De strijd om het Int. Nederlandskampioenschap gaat dit jaar over zeven wedstrijddagen. Dit seizoen zagen we in alle klasses veel nieuwe coureurs aan de start verschijnen en daarmee groeiende deelnemersvelden. Kortom, het ovalracen zit weer in de lift en de coureurs die aan het einde van het seizoen 2022 een plek op het erepodium weten te bemachtigen hebben het dit seizoen echt niet cadeau gekregen. In sommige klasses zijn de kampioenen inmiddels bijna bekend, er zijn ook nog een aantal klasses waar het in de strijd om het kampioenschap op deze allerlaatste wedstrijddag aankomt. Er zal dan ook ongetwijfeld veel gerekend gaan worden op de afsluitende wedstrijddag van seizoen 2022. De tussenstanden kunt u vinden in de bijlage van deze e-mail.

De Cross-klasse t/m 2000 cc en de Saloon Stockcars zijn wederom te gast en zullen gaan strijden om de laatste punten voor hun NNO Clubkampioenschap 2022. Daarnaast zullen de Saloon Stockcars de strijd aangaan om de Men of Steel titel.

Aan de start verschijnen: Junioren - Rookie Rods - BMW CUP - SuperRods - Standaard 2000 - 2.0 Hotrods - National Hotrods - Cross-klasse - Saloon Stockcars

De ovalraces starten zondag 25 september om 11:30 uur. Na afloop zullen de kampioenen meteen gehuldigd worden op het circuit. Toegangskaarten zijn (voordeliger) online verkrijgbaar via deze link: >>ONLINE TICKETSHOP FINALE-RACES 25 SEPTEMBER<< of aan de dagkassa van het autosportstadion De Polderputten in Ter Apel.


Met vriendelijke autosportgroet,

Noord Nederlandse Ovalracing
-Ter Apel-


Terug naar Sep (2022)