Essen Motor Show  3 tot 11 december
06-09-2022
Bekende merken en tuning-stars komen in december naar de Messe Essen
De Essen Motor Show gaat zijn 54e ronde in: van 3 tot 11 december 2022 (Preview Day: 2 december) wordt de Messe Essen omgetoverd tot een kleurrijk podium voor sportwagens, tuning & lifestyle, autosport en klassiekers. Vanaf direct zijn er op www.essen-motorshow.de kaartjes verkrijgbaar voor het PS-Festival, dat opnieuw een publiekstrekker is voor talrijke autofans uit heel Europa. Zij verheugen zich nu al op vele bekende merken zoals bijvoorbeeld BMW, Continental, de Mercedes- Fan-World en Recaro. Natuurlijk zal de EMS weer een grote samenkomst zijn van internationale sterren: tot nu toe geven Mareike Fox, Philipp Kaes, JP Kraemer, de Red Bull Driftbrothers en Franz Simon acte de presence.

Fans kunnen kiezen tussen een gewone dagkaart voor 20 euro (met korting: 16
euro) en verschillende ticket-specials. Een middagkaart kost bijvoorbeeld 14 euro, en ADAC- of DSK-leden kunnen een gewone dagkaart krijgen tegen een
gereduceerde prijs van 17 euro. Op de populaire Preview Day op 2 december
gelden bijzondere tarieven: hier kost een dagkaart 32 euro, met korting 27 euro en een middagkaart 17 euro. Kinderen jonger dan 8 jaar en begeleiders van
gehandicapten hebben gratis toegang. De fascinatie voor sportieve autos en vooral Tuning & Lifestyle is ongebroken. Daarom verwachten we opnieuw een grote belangstelling van de fans en we hopen dat de bezoekers hun kaartje op tijd zullen bemachtigen, zegt Ralf Sawatzki, projectleider van de Essen Motor Show.

Negen hallen pure passie voor autos
De Essen Motor Show neemt dit jaar bijna het gehele terrein van de Messe Essen is beslag: in de hallen 1 en 2 zullen de Classic Cars te zien zijn, in hal 3 maken de fabrikanten van series en leveranciers hun opwachting, en hal 4 wordt een groot Event Area. Liefhebbers van Tuning en Lifestyle komen aan hun trekken in de hallen hal 5, 6 en 7, en de Motorsport is te vinden in hal 8. Bovendien verwelkomt de Galeria zijn bezoekers met een gevarieerd aanbod fanartikelen en accessoires voor autos.
Meer informatie: www.essen-motorshow.de

Terug naar Sep (2022)