Hart voor autos  Breda airport
28-08-2022
Ons eerste eigen event komt eraan!  Zaterdag 1 Oktober: Hart voor Autos: Showtime op Airport Breda! Met de dikste autos, spectaculaire dragraces, demos en shows, de Burnout Madness, Rev Battles en veel meer! 
LAATSTE TICKETS MET 10 euro KORTING! Wees slim en bestel nu jouw tickets online om nog te profiteren van maar liefst 10 euro Early Bird Korting! 
WAT KAN JE VERWACHTEN 
Een auto-event waar je op een sfeervolle locatie kan genieten van een zeer gevarieerde opkomst van showautos, spectaculaire sprintwedstrijden, revbattles, diverse shops & stands en rokende banden bij de burnout madness. Een event wat je niet wilt missen! Met de dikste autos van Nissan Skyline GTRs tot Audi R8 en Audi RS6-en, van Mazda RX4 tot Toyota Supra tot Ford Mustang Saleen, van hele dikke BMW E91 tot een 850PK BMW 335IX, van Lamborghini tot BAC Mono en veel meer...!
 SHOWCARTICKETS 
Wil jij met jouw showcar op het event staan, meld je dan nu aan voor de showpaddock! De eerste 250 autos krijgen een gratis showcarticket. Aanmelden kan via de site.
TICKETS MET KORTING 
LAATSTE KANS: Wees slim en bestel je tickets nu online om nog te profiteren van maar liefst €10 Early Bird korting! Tickets voor slechts €15,- i.p.v. €25 aan de kassa. Wees er snel bij en bestel jouw tickets met een extra grote korting! OP = OP!

Event info: https://www.hvashowtime.nl


Terug naar Aug (2022)