Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Marienvelde 14 augustus
12-08-2022
Bangervrienden,
Aankomend weekend gaat het los in Marienvelde!  Het 25 jarige combinerace jubileum en natuurlijk de Unlimited Bangers Dirt Award voor de 16e keer alweer!
Het belooft een warm weekend te worden dus de McM Marienvelde plaatst sproeiers voor de verkoeling van publiek en rijders!

43 Bangers leveren een mooi startveld gegarandeerd voor goede klappers en mooie acties vanaf 11.00 uur op de Achterhoekse Arena.
Hulde aan alle dames en heren die de hoge temperaturen getrotseerd hebben om hun autos klaar te maken voor dit weekend! 
Wie gaat er dit jaar strijken met de begeerde wisseltrofee? Na drie jaren in Luttenberg op de schoorsteenmantel gepronkt te hebben zou de troffee toch maar zo eens naar Brabant, Twente of misschien wel naar Duitsland kunnen gaan, want onze oosterburen zijn goed vertegenwoordigd en meer dan klaar om de titel in de wacht te slepen!
Een kleine sneakpreview vanuit het team Boogiemen. Dylan #818 en Wioleta #817 hebben hun Mondeos er ultra smart bijstaan.
Who needs a signwriter?

Goed nieuws ten aanzien van de pace car. Deze heeft de coronaperiode én de hoge schrootprijs overleefd en zal ook dit weekend weer alles geven om onze helden langs het in extase verkerende publiek te brengen in hun moment van glorie! Hier WIL je als rijder een keer opstaan. Ook al is het als Most Destroyed Car, want DAT is de spirit van Marienvelde. Home of the wrecking train!
Komt allen naar dit prachtige evenement met te gekke combineraces, bangerracing en natuurlijk de alebussenrace ( giertanks ) als afsluiter. Supergaaf om te zien en lekker verfrissend, je zou zo een douche willen nemen.
Tot ziens op zaterdag bij de autorodeo of zondag bij de combine en bangerrace!! Mis het niet!!

Check natuurlijk www.spektakelweekend.nl en de Facebook pagina van de mcm Marienvelde voor de laatse info over het weekend!

Morice Katier

Terug naar Aug (2022)