Pewi.nl 20 jaar online
22-07-2022
Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat Pewi.nl online is gegaan. In eerste instantie was het een teamsite maar al na 2 maanden kwamen er al nieuwsberichten en verslagen op de site. En uiteindelijk is het uitgegroeid naar een van de grootste speedway - banger en stockcar sites van de Benelux en hebben we vele site zien komen en gaan.

De sport waar wij aandacht aan schenken is wel de afgelopen 20 jaar flink gegroeid want zei je 20 jaar geleden dat er ruim 80 stockcar F1 ergens zouden rijden , of 230 bangers aan de start met een banger wedstrijd verklaarde ik je voor gek. Maar het is genieten voort op de speedway banen en ook met een aantal  nieuwe klasse erbij als de Engelse saloons en de 2 liter hotrods. Tevens zijn een aantal banen van autocrossbaan omgebouwd naar speedway dirt track en is er een geheel nieuwe banen bijgekomen namelijk Emmen en Lopik. Helaas is de autocross wel wat minder geworden.

De site is nog steeds bijna elke dag geupdate ( al een aantal jaar elke dag ) en ook tijdens de corona tijd zijn we gewoon doorgegaan om elke dag te updaten, zouden we dit niet doen dat was er veel kans je verslapt en uiteindelijk langzaam stopt.

Bedanken 
We doen natuurlijk de site niet alleen en we willen dan ook alle medewerkers ( fotografen verslaggevers, historie ,ontwerp) bedanken voor hun medewerking want samen met deze mensen hebben we een mooi platform voor speedway, stockcar bangers en autocross. Daarnaast de promoters voor de goede medewerking en gastvrijheid van onze medewerkers. Dan alle rijders die onze site promoten op hun raceauto en natuurlijk alle bezoekers.

We hebben mooie 20 jaar gehad met de site waar we veel mensen hebben leren kennen en vele hoogtepunten hebben gehad zoals de eigen tv serie.We zijn nog niet van plan te stoppen en gaan op naar de 25 jaar om onze fantastische sport te blijven promoten. 

Pewi.nl website team
Peter van Oijen webmaster Pewi.nl


Terug naar Jul (2022)