Wist je datjes
03-06-2022
- Dat autocrossclub de Paradijsracers dit jaar 50 jaar bestaan en dit vieren met een weekend cross op 2 en 3 juli in Horst en dat natuurlijk aan het peeldijkje
- Dat maandag de Nk vrije standaard wordt verreden in Kollum en dat de winnaar met 1000 euro naar huis gaat, er zijn op dit moment 17 autos ingeschreven

- Dat de Engelse F2 coureur James Riggall is ingeschreven voor Venray maandag om vast te trainen voor de world cup in augustus waar hij zeker een kanshebber is. Er zijn trouwens op het moment van schrijven 33 F2 stockcars ingeschreven voor Venray.

- Dat er zaterdag en zondag in Taunton het EK saloon stockcar wordt verreden en dat er 48 autos zijn ingeschreven op deze kleine asfaltbaan. Hierdoor is er maar een Engelsman dit weekend op het continent ( UK99 Conner Peckham ) waar zondag in de saloons op Sint Maarten gestreden gaat worden om de Dutch open waar 24 autos zijn ingeschreven.

- Dat Boschje heel erg uitziet naar het Posterholt weekend en dat weten de Pewis wel die in de Pewi app zitten want hij appt volop over dit weekend.

- Door een paar afmeldingen zijn er nog een paar plekken vrij voor de bangerstox in Posterholt, klik hier om je in  te schrijven.

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Jun (2022)