Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Emmen 11 juni autospeedway
17-05-2022
The Metal Bender!!

De eerstvolgende racedag op Speedway Emmen op zaterdag 11 juni wordt: The METAL BENDER, een passende naam voor de raceklassen die deze dag aan de start zullen verschijnen. 
Bij zowel de f1 en f2 stockcar als ook de bangers, is stevig contact en daarbij het buigen van het metal aan de orde van de dag!
Bij de F1 Stockcars is the Metal Bender de 5e kwalificatiewedstrijd voor de World of Dirt. Het is tevens de laatste kwalificatiewedstrijd voor rechtstreekse plaatsing voor de semi finale. De grote World of Dirt finale welke verreden zal worden op 16/17 juli op Texel. Op deze finaledag zal maar liefst 10.000,- verdeeld zal worden over de dag. Ook de kwalificatiewedstrijden zijn voorzien van een goed gevulde prijzenpot. Voor meer informatie over de World of Dirt kijk je op: https://www.nederlandseautosportbond.nl/

Bij de f2 Stockcars staat de 5e kwalificatiewedstrijd van de f2 Supercup op het programma. De junioren maken het stockcarprogramma op deze dag compleet door voor de 2e keer dit jaar aan de start te verschijnen op speedway Emmen.
Tenslotte komen ook de Unlimited Bangers weer aan de start. Hierbij wordt geraced voor het puntenklassement en gewreckt voor het DB Demontage Entertainersklassement en uiteraard de gebruikelijk bekers, worst en bierprijzen!
De inschrijving voor alle klassen opent morgenvond op 18:00 uur!
De voorbereidingen zijn weer begonnen we hebben er alvast zin in.

ASE Emmen

Terug naar Mei (2022)