Autocross Wervershoof 15 mei
12-05-2022
De autocross wordt gehouden op zondag 15 mei 2022

De wedstrijd telt mee in het Noord-Hollands Kampioenschap en natuurlijk wordt er weer gestreden om de felbegeerde Grote Beker van Wervershoof.

Op het circuit zullen de Rodeo Klasse, Standaard Klasse, Verstevigde Klasse en Dames Klasse hun snelheid met elkaar gaan meten. Een sensationele strijd voor lefgozers en stoere meiden, waar verstand van techniek en rijvaardigheid voor nodig is. Hiernaast hebben we dit jaar ruimte voor twee gastklasses, namelijk de 1850cc non contact en de 2000cc non contact. De gastklasses worden vertegenwoordigd door coureurs uit alle windstreken!

Voor het publiek belooft het weer een mooie afwisselende dag te worden met spannende en spectaculaire races in verschillende klasses. De kinderen komen natuurlijk vooral voor de botsingen en de koprollen, die zullen er als altijd weer volop zijn. Daarnaast hebben we voor de kinderen weer een springkussen (met glijbaan) en een grote zandbak.

We hopen u op zondag 15  mei vanaf 12:00 uur te mogen begroeten op het terrein achter Zwaagdijk 182, parkeergelegenheid is daar voldoende.

Entree: volwassenen  10,-, kinderen 5 t/m 15 jaar € 3,-


Aiutocross Wervershoof

Terug naar Mei (2022)