Wist je datjes
29-04-2022
- Dat Steven de Jongh afgelopen zaterdag wel de fi ale moest winnen zodat hij een bosje bloemen mee naar huis kon nemen voor zijn jarige vriendin Renate

- Dat er dit weekend het laatste weekend is dat er nog dirt op Bristol speedway USA  ligt en de World Of Outlaws sprint cars er rijden om daarna terug te gaan naar asfalt voor o.a de Nascars in september. Volgend jaar komt de dirt weer terug in het voorjaar voor o.a de Nascar en sprint cars.

Er momenteel bij meerdere organisaties de vraag is gelegd om driewielers toe te voegen aan het programma. Bram Zuidema en Damon Osinga willen deze klasse meer bekendheid geven in Nederland. Voor meer informatie kan je contact op nemen met Bram of Damon via een Facebook bericht.

- Dat Posterholt weekend in augustus is op 6 en 7 augustus en nietn op 13 rn 14 augustus het is verplaats

- Dat met het trainen op Bristol met de sprint cars  de topsnelheid is gehaald van 146 mijl omgerekend 234,9 kilometer per uur wat natuurlijk wel erg hard is op dirt. 

- Dat 6 juni weer de jaarlijkse autocross in Sumar is met ook dit jaar weer de bangerstox erbij , daarnaast ook vrije standaard , standaard klasse en dames.

- Dat het dit maandag weer een bank holiday monday is in Engeland en er dus volop geracet wordt, zo rijden ze bij Spedeworth op al hun 7 banen dit weekend en daaronder Arlington waar de Van bangers rijden en als je ergens Van bangers ooit wil zien dan is dat wel in Arlington waar de meeste rijders ook komen om te entertainen  met die Van bangers.


- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Apr (2022)