Camso nieuws
09-04-2022
1 - De aanvraag voor het vernieuwen van de uitbatingsvergunning voor 20 jaar.
Op 18 augustus 2021 hebben wij onze aanvraag ingediend. 
Op 2 september hebben wij bericht ontvangen, dat het dossier niet compleet was. Er moesten nog nieuwe studies en verdere informatie toegevoegd worden.
Op 1 maart 2022 werd deze bijkomende informatie ingediend.
Op 25 maart 2022 hebben wij bericht gekregen, dat het dossier COMPLEET en ONTVANKELIJK is.
Ondertussen zijn er door de Gemeente reeds borden aan het circuit geplaatst, waarop staat, dat degenen, welke het wensen, het dossier kunnen inkijken.
Vanaf 22 maart is de periode van 110 dagen beginnen lopen. 
Wij verwachten een synthese rapport van de DPA Mons (Dienst voor de toelatingen en vergunningen van de Provincie) begin Juli 2022. Kort daarna beslist het Schepencollege van Comines-Warneton of de vergunning ja dan neen definitief toegekend wordt.
CONCLUSIE: We mogen ergens tegen eind juli/begin augustus een uitspraak verwachten.
2° De aanvraag voor een organisatie op 25 en 26 juni 2022.(IS DUS WEL DEGELIJK JUNI EN NIET JULI ZOALS EERST VERKEERDELIJK GEMELD)
Op 1 maart 2022 hebben we deze aanvraag ingediend.
Op 22 maart hebben we bericht gekregen, dat het dossier NIET compleet was en er nog bijkomende informatie nodig was (deze procedure is anders dan de procedure voor de verlenging van de uitbating).
Gisteren, op 8 april, hebben we bijkomende documenten afgeleverd.
Wij moeten nu wachten (maximum 20 dagen) tot we bericht krijgen, dat het dossier compleet en ontvankelijk is.
Wanneer dit het geval is, begint de periode van 40 dagen te lopen voor we een uitspraak bekomen.
CONCLUSIE: We moeten eerst wachten tot we bericht krijgen of het dossier compleet en ontvankelijk is. Indien dit positief is, zullen we begin mei beginnen met de voorbereiding van deze organisatie. Daar we de definitieve uitspraak maar tegen begin juni moeten verwachten, zal ons dan te weinig tijd overblijven om de ganse administratie in orde te brengen, indien de vergunning toegekend wordt. Daarom zullen we daarmee aanvang mei reeds beginnen, ONDER VOORBEHOUD NATUURLIJK VAN HET BEKOMEN VAN DE VERGUNNING DOOR DE GEMEENTE.

Camso speedway

Terug naar Apr (2022)