Wist je datjes
08-04-2022
- Dat op 27 april de jaarlijkse autorodeo in Rouveen is

- Dat de stockcar F1 wedstrijd in Zevenhuizen mee telt voor de dakkleuren. Tevens is de inschrijving open via www.ezhaco.nl

- Dat rallycross baan Arendonk dit jaar 50 jaar bestaat en dat er een raceweekend is op 23-24 april waar ze ook vieren dat ze weer op de lange baan mogen rijden na 28 jaar. We gaan proberen vanuit Pewi.nl nog een keer dit circuit dit jaar te bezoeken.

- Dat Wesley de Laat zoon van Mark de Laat  ( Evel Knievel )dit weekend zijn debuut gaat maken in de jeugdklasse in de autocross, hij doet dit samen met zijn maat Denzel Basters zoon van Edwin Basters ( gravedigger). Andere nieuwkomers  die bij ons bekend zijn zijn Sam Haksteen, Yoni Termeer en Charissa de Laat nichtje van Wesley en dochter van Rene( Mr Ducktape )

- Dat stockcar F1  coureur Nigel de Kock 525 dit weekend is in geschreven voor de stockcar F1  in Mildenhall en Northampton 

- Dat Nascar kampioen op de grote ovals rijdt met de Nascar maar ook op de kleine namelijk reed hij woensdag op Millbridge speedway tijdens 600 cc micro sprint race en won hij uiteindelijk de finale voor een ander Nascar coureur Christopher Bell. Zondag rijden beide heren in Martinsville een kleine 2 uur rijden van Millbridge.

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Apr (2022)