Wist je datjes
18-03-2022
- Dat op 29 mei autorodeo in Luttenberg is

- Dat naast Teuntje Jansen nu ook vader Rudi Jansen met RC stockcars rijdt en dat ze beide aankomend weekend aan de start staan in Horst waar de indoor RC stockcars wordt verreden. Doordat Teun begon heeft Rudi ook het race en sleutel virus gekregen en nu kunnen ze tegen elkaar gaan racen.

- Dat er 17 2 liter hotrods zijn  ingeboekt tot nu toe voor Ter Apel 27 maart

- Dat er dit jaar 70 jaar is dat Koningin Elizabeth van Engeland aan de macht is en dat ze daar op donderdag 2 en vrijdag 3 juni een extra vrije dagen zijn in U.K.  En op die dagen zal er volop geracet gaan worden en met het weekend eraan vast een kleine raceweek van 4 dagen, en als je Eastbourne op woensdag bij pakt zelfs 5 dagen.

- Dat de National Hotrods dit jaar 4 keer rijden in Lelystad waaronder de Gouden Helm op 19 juni

-Dat Paducah International Raceway in Kentucky USA heeft 3 eigenaren die Nascar hebben gereden. De baan werd voor het eerst geopend in 1972 en werd geĆ«xploiteerd door tal van promoters totdat het in 2005 werd gekocht door NASCAR-coureurs Dale Earnhardt Jr. en Kenny Schrader samen met promotor Bob Sargent. Earnhardt Jrs eerste racebaan, terwijl Schrader en Sargent beide eerder speedway banen  bezaten in Illinois en Missouri. De groep werd eind 2006 vergezeld door NASCAR-coureur Tony Stewart, die ook eigenaar was van Eldora Speedway in Rossburg, Ohio en mede-eigenaar is in Macon Speedway, Macon, Illinois.

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Mrt (2022)