Wist je datjes
11-02-2022
- De Nascar race in  Los Angeles Memorial Coliseum had meer tv kijkers dan de 2021 eind seizoens wedstrijd in Phoenix waar waar het kampioenschap werd beslist , dus een goede zet van Nascar

- Dat de Brisca ministox dit jaar ook naar Noord Ierland gaat en wel op 28 en 29 mei waarbij ze op 28 mei op Aghadowey rijden en op 29 mei op Tullyroan waar die dag tevens het 10 jarig bestaan van de baan wordt gevierd en naast de ministox ook Shamwreck is voor de bangers, de grootste Unlimited banger wedstrijd van de baan.

- Dat het feest van het wolf team verzet is naar 21 Mei 2022 in de Magdalenazaal - Magdalenastraat 2550 te Kontich, Tevens zullen hier de prijzen worden uitgereikt van de Camso bangers.

- Dat op 27 april weer de jaarlijkse koningscross is in Biddinghuizen

- Dat zaterdag de eerste ronde is van de BWS series Unlimited bangers in Arlington en er maar liefst 133 autos zijn ingeschreven, vorig jaar waren dat er 83 wat al een record was terwijl het jaar met de minste deelname was 2018 met 45 autos. De BWS serie wordt vereden sinds 2013. Wat mee zal spelen is dat de wedstrijd dit jaar in de winter is in plaats van in de zomer waardoor er veel minder andere wedstrijden zijn.

- Dat op 26 february nu de officiĆ«le opening is van Eastern Creek Speedway in Sydney en er voor het eerst geracet gaat worden op deze mooie nieuwe baan 

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu  
 

Terug naar Feb (2022)