Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov -Dec
 
Mark de Laat rijdt 20 jaar bangers
19-10-2021
Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat Mark Evel Knievel de Laat begon met banger racen. Tijdens het laatste weekend ooit in Ruisboek debuteerde Mark in de bangers  en zijn  debuut dag eindigde hij met zijn ford granada met een head on op Mourice Kartier die in een grote Amerikaan reed.
Na dit weekend is Mark verslaafd geraakt aan het bangeren en heeft hierin vele hoogtepunten gehaald waaronder het EK winnen in 2016 en diverse kampioenschappen het is teveel om op te noemen ook kwa spectaculaire acties.  Mensen die regelmatig banger races bezoeken kennen Mark de Laat dan ook. Maar toch is hij het meest bekend omdat hij niet rijt om te winnen maar om te wrecken waar hij ook erg goed in is.

Daarnaast is hij ook een naam in Engeland en heeft daar vele malen gereden zo als op de Firecrackers, WK Bangers en andere mooie wedstrijden.

Een ander hoogtepunt was de documentaire bij Rob Kamphues verlegt de grens over Mark en het banger racen. Uit deze docu kam later de filmpjes bij het auto programma PK en de serie Crash test Pewis waarin Mark ook een van de hoofdrol spelers was.

Mark zijn bijnaam was eerst Devastator maar dat is een paar jaar geleden verandert in Evel Knievel want wij denken dat als Mark in USA had gewoond dat hij een stuntman was geweest. En dat hij goed kan stunten hebben we diverse malen goed gezien op de Foute Cross een evenement wat hij super vond.

Mark zou dit niet kunnen doen zonder vrouw Claudia, de kids en monteurs en fans.

Mark namens alle fans bedankt voor alle entertainment en op naar de 25 jaar.

Pewi Peter en alle banger fans

Terug naar Okt (2021)