Le Lynx film op speedway Warneton
13-10-2021
Zoals jullie waarschijnlijk al weten is er een kortfilm (19 minuten) voornamelijk op het speedway circuit van Warneton gemaakt. Naam van de film Le Lynx.
Deze film is al te zien op de Franstalige Belgische televisie RTBf, la Trois, evenals op diverse filmfestivals, altijd met zeer gunstige opmerkingen.
Het is nu aan de beurt van Komen-Waasten met de officiële presentatie van de film in Komen, het Cultureel Centrum L  Arsenal  op VRIJDAG 15 OKTOBER om 19 u00, in aanwezigheid van de filmmakers en komieken. Vervolgens om 19 uur in dezelfde zaal de officiële opening van de FOTO EXPOSITIE ′′ LAST RIDE ′′ met zeer mooie foto  s van de speedway en de bijbehorende activiteiten. Deze tentoonstelling blijft tot 10 november 2021. in Komen. Iedereen welkom en de toegang is GRATIS.

Op DONDERDAG 21 OKTOBER zal de film opnieuw te zien zijn in L  Arsenal, het Cultureel Centrum van Komen.

EN tot slot, en belangrijk voor de piloten / monteurs / toeschouwers van de speedway, zal de film op zaterdag 6 NOVEMBER om 19 uur en 20 uur opnieuw op groot scherm gespeeld worden. IEDEREEN IS WELKOM (ook de buren, bewoners van de grote Komen of elders) EN DE ONDERNEMING IS GRATIS.
Pittig detail, filmregisseur Julien Henry en 1 of 2 andere mensen van de filmploeg, nemen zondag 7 november deel aan de Prive Cars wedstrijden.

Camso

Terug naar Okt (2021)