Ter Apel 17 oktober
10-10-2021
Beste autosportfans,

Het ovalracingseizoen 2021 zit er al weer op! Maar gelukkig kunnen de autosportliefhebbers dit jaar nog een keer genieten van het motorengebrul, verbrand rubber en vooral heel veel spektakel! Want de Toyota Louwman Veendam Autocross-Dag zal op zondag 17 oktober weer plaats vinden op het ovale asfaltcircuit in autosportstadion De Polderputten in Ter Apel.

Al jarenlang nemen de coureurs uit de autocross aan het einde van het autosportseizoen nog een keer het bezit van het snelle asfalt in Ter Apel. 

Dit evenement mag jaarlijks steeds meer coureurs en racefans verwelkomen. Het is dan voor velen ook een dag om naar uit te kijken en een unieke kans voor de coureurs uit de autocross om met je racewagen eens op een andere ondergrond dan normaal gesproken actief te zijn. Inmiddels hebben al meer dan 200 coureurs zich ingeschreven.

Ook dit jaar zal het evenement weer doorspekt zijn met spanning, sensatie en vooral veel spektakel. Om het publiek een zo gevarieerd mogelijk programma te kunnen bieden hebben we uit alle sectoren van de autocross wel een klasse aan de start staan. Van diverse Standaardklasses tot Rodeoklasse, van Vrije Standaardklasse tot aan de spectaculaire Bangerstox. En als afsluiting van de dag een heuse Caravan-race. De races zullen om 11:30 uur beginnen.

In tegenstelling tot eerdere berichten is een CoronaCheck niet noodzakelijk. Deze activiteit valt onder de categorie amateursport wedstrijden. Hier is een CoronaCheck niet noodzakelijk.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de online-ticketshop via hier te klikken.

NNO Ter Apel

Terug naar Okt (2021)