Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov -Dec
 
Info Emmen 25 september
23-09-2021
Extra info met betrekking tot toegang rond de baan & rennerskwartier! 
Al het publiek dat het evenement wil bezoeken moet in het bezit zijn van een geldige Coronapas (QR code). We zullen bij de hoofdingang beveiligers neerzetten om te scannen. Na het scannen is het terrein vrij toegankelijk en kan er net als voorheen een toegangsbandje gekocht worden aan de kassa‚Äôs. Alleen met bandje krijg je toegang tot het publieksgedeelte van de baan. 
Alle vrijwilligers, en rijders moeten door de poort aan de achterkant van het terrein. (achter de kartbaan, aan Pottendijk westzijde). Dus niet door de HOOFDINGANG!!! Voor navigatie adres van de kartbaan ingeven en voor de kartbaan op splitsing links aanhouden. Ook aan de poort aan de achterkant zal er gecontroleerd worden.
I.v.m. de toegangsregels en beperkte ruimte willen we zo weinig mogelijk personenwagens op het rennerskwartier. De wagens die echt het terrein op moeten kunnen in het rode gebied parkeren. Dus niet in de pits (afgezien van de autos die een trailer trekken). De saloonstoxs bij voorkeur zoveel mogelijk in het groene vak parkeren. Het paarse gedeelte is de pits vd bangers. Zwart is de opstelplaats. En eventueel plaats om te keuren. Daar geen vrachtautos en/of bangers parkeren. (Wanneer het weer het toelaat zullen we op de baan gaan keuren).
Wie hebben een coronapas (QR code) nodig? 
Iedereen van 13 jaar of ouder die het evenement willen bezoeken. 
Wat wordt er verstaan met een geldige coronapas?
- Een vaccinatiebewijs; bewijs van volledige goedgekeurde Covid19 vaccinatie 
- Een herstelbewijs; van positieve coronatest, minimaal 11 en maximaal 180 dgn oud.
- Een testbewijs; Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud. Je kunt een testafspraak maken op www.testenvoortoegang.nl
Wanneer je in het bezit bent van bovenstaande vergeet dan niet het bewijs om te laten zetten in een QR code zodat we deze snel kunnen scannen.

ASE Emmen

Terug naar Sep (2021)