Emmen 25 september gaat door
15-09-2021
WE MOGEN WEER!!! 25 SEPTEMBER GAAT DOOR!!
Nu per 25 september de 1,5m afstand en een maximum van 750 bezoekers eraf gaat mogen wij na 1 jaar en 9 maanden wachten eindelijk weer een wedstrijddag organiseren. 

Zoals elk evenement zijn we wel verplicht een Coronacheck te doen. Dat betekent dat alle bezoekers een Coronapas moeten tonen voordat ze richting de kassa’s/baan kunnen gaan. Dit gaat in de vorm van een geldige QR code op papier of op je telefoon. (Dus alleen toegang voor mensen, die volledig gevaccineerd zijn, een bewijs van immuniteit hebben, of een negatieve testuitslag hebben die niet ouder is als 24 uur). Uiteraard blijft gelden dat je wanneer ondanks een geldige coronapas, covid gerelateerde klachten hebt je gewoon thuisblijft. Dus ook als je gevaccineerd bent!
Wij hadden uiteraard deze extra maatregelen liever ook niet gehad maar zullen er streng op toezien omdat we ook graag in de toekomst nog wedstrijden willen organiseren.  Er zullen extra mensen ingezet gaan worden om deze controle uit te voeren!

Nadat de QR code gescand is kan er als vanouds per contant een kaartje gehaald worden bij de kassa. Dit kan NIET online of per pin gedaan worden. Reserveren is dan ook niet nodig. Nadat iedereen is gescand en een toegangsbandje heeft gekregen zal de dag gelukkig weer net zo zijn als alle jaren hiervoor.  

De entreeprijs voor het publiek wordt verhoogd naar 20,-. Dit is helaas noodzakelijk omdat dat afgelopen jaren veel kosten wel gewoon doorliepen maar dat er nauwelijks inkomsten zijn binnengekomen. Daarnaast is het zo dat sinds de eerste wedstrijd op Emmen in 2009 er 15 euro entree is gevraagd maar dat alles in de loop der jaren door inflatie etc fors duurder is geworden.
Omdat we erg blij zijn dat we weer los kunnen, en dat we dankbaar zijn dat de rijders na zon lange tijd wachten toch weer bij ons show komen maken krijgen alle rijders bij de keuring een bandje van de organisatie!!
We hopen op jullie begrip en medewerking. Net zoals voor Corona doen we het samen en hebben we iedereen nodig om deze hobby mogelijk te kunnen blijven maken! Organisatie, vrijwilligers, rijders, monteurs en publiek. Zonder 1 van deze partijen is er geen Banger!

Daarom we erg blij dat we eindelijk weer als vanouds met zijn allen een mooi feestje van kunnen maken volgende week zaterdag!  Wij hebben er in ieder geval zin in. We hopen jullie ook!!

ASE Bangers Emmen

Terug naar Sep (2021)