Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
10-09-2021
- Dat er voor het WK stockcar F1 in Bradford 86 stockcar F1 zijn ingeboekt, waaronder 17 van het continent wat toch wel veel is met de eisen die nu worden gesteld. Op vrijdag rijden er een aantal Engelse mee met de continentals, daarnaast zijn de national ministox toegevoegd aan het programma. 

- Dat BKR de radiozender waar Appie Hein DJ is is uit de lucht gehaald , klik hier voor het nieuwsbericht. Ze zijn in Roermond nog op de radio te vinden en online, maar Appie vertelde dat ze terug komen zodat op vrijdag Tiny de Vlam toch wel een plaatje kan aanvragen voor alle speedwayfans. Klik hier voor de website.

- Dat het EK bangers in Warneton een van de spectaculairste was ooit en echt een waardig afscheid van Maarten Maai Steenbekkers die jaren het publiek heeft vermaakt.

- Dat zaterdag WK ORCI stockrods is in Cowdenbeath en er zij 48 autos ingeschreven. Helaas geen rijders vanuit het continent die trouwens op 19 september in Lelystad rijden

- Dat banger coureur Gregory  Pavarotie junior de Luyck  na jaren bangers te rijden voor het eerst een ford granada reed en dit een MK 1 granada was

- Dat er een groot deelnemersveld is voor de races in Ter Apel dit weekend, en kaarten nog verkrijgbaar zijn.

- Dat bij de autocross in Lopik van de rang pang beperkt publiek welkom is meer info op hun facebookpagina

- Dat Nascar volgend jaar in een American football stadion wil gaan racen in Los Angeles 

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Sep (2021)