Wist je datjes
20-08-2021
- Dat er afgelopen woensdag in Arlington 4 kleinkinderen van banger coureur Nutty Nige meereden in de bangers ( rookie bangers )

- Dat er een state is in de VS waar geen speedway banen zijn en dat is Rhode Island tevens de kleinste staat van het land en ligt  de oostkust.

- Dat Blijham door de corona regels geen 2 dagen gaat rijden maar 1 dag namelijk 4 september  en ze beginnen om 10 uur

- Dat de autocross in Poperinge  ( B ) aanstaande zondag is afgelast door de vele regen deze week

- Dat Mark Derrix naar Rijkevorsel ging om fotos te maken maar uiteindelijk de DD van de bangerstox reed. Hij kreeg een auto aangeboden Wilfred Groen van team Waarland waar Marco vd Leest de hele dag bangerstox had gereden. Natuurlijk pakte Mark de kans en reed de DD waar hij nog een auto over de kop duwde en uiteindelijk in een treintje belandde en daardoor een hele mooie platte auto had. Sander Hooijer nam de camera van Mark over en maakte fotos van de race.

- Dat het dit weekend world of shale meeting is voor de stockcar F2 op Kings Lynn. Helaas dit jaar geen continentals door de regels, er zijn wel 65 F2 ingeschreven.

- Dat je Sint Maarten 28 augustus helaas geen publiek maar je kunt het live volgen meer info volgt volgende week

- Dat er voor Blauwhuis op 29 augustus maar liefst ruim  70 stockcars zijn ingeschreven

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Aug (2021)