Camso nieuws
17-08-2021
1- OP 22.08 hebt U GEEN COVID PAS of TEST NODIG. WEL is het MONDKAPJE en de 1,5m AFSTAND HOUDEN VERPLICHT. OOK VOOR DEGENEN, WELKE REEDS GEVACCINEERD ZIJN !!!!!!
2- We hebben 160 Bangerstox (112 bij de Team Races en 48 bij de Inter Nations Cup)
3- In totaal hebben we ongeveer 230 auto’s. Iedereen zal kort op elkaar moeten staan en weinig plaats innemen, zodat alle deelnemers binnen kunnen.
4- ALLE Bangerstox moeten gecontroleerd worden. We beginnen reeds op zaterdagnamiddag, vanaf 15u00. Zondag vanaf 8u30 op de piste. Wie niet gecontroleerd is, kan de eerste manche niet meerijden.
5- ZEER BELANGRIJK: we hebben veel nieuwe Bangerstox uit Noord Nederland. Wij herinneren dat ONZE NUMMERS op het dak verplicht zijn !! (te koop bij de aanmelding)
6- Covid bijdrag, ter plaatse te betalen door de piloten, is 20€ (in plaats van 25€ in augustus) en wordt 15€ in september.
7- Het Nederlandse Team bestaat voor 80% uit coureurs uit Friesland. Misschien, indien ze het leuk vinden, komt er volgend jaar een 100% Fries Team.
8 MOGELIJKE DESTRUCTION: ALLEEN VOOR BANGERSTOX (GEEN Prive Cars)
- Alleen autos welke op 22.08 gereden hebben kunnen deelnemen. (dus geen nieuwe autos)
- We herinneren eraan dat een follow in, alsook in hoge snelheid op een praktisch stilstaande auto rijden ABSOLUUT VERBODEN IS. Schorsing volgt onmiddellijk voor wie zich niet aan de regels houdt. We willen niet dat iemand gekwetst naar huis gaat.
- We aanvaarden maximaal 25 autos
- Inschrijven gebeurt vooraan (5€) NA WEDSTRIJD 18: de LAATSTE WEDSTRIJD VOOR DE BANGERSTOX. Dus NIET vroeger inschrijven; zal niet aanvaard worden. We willen vermijden dat er verschillende inschrijven, maar dan niet kunnen rijden, omdat de auto kapot is. Wie inschrijft en niet rijdt, krijgt zijn inschrijving NIET terug.
9 -Er komen op de maandag na de speedway, om 11u00, een dertigtal exclusieve auto’s naar het circuit. Mogen we iedereen vragen om zijn plaats zo proper mogelijk te verlaten en de “rubbish” in de tonnen te gooien, zodat we snel klaar zijn met het opkuisen. Dank.
10-  ZATERDAG KOMT MEER INFORMATIE BETREFFENDE “THE BIG ONE” 5 SEPTEMBER.
11-  Voor de startorde van alle Bgstx wedstrijden, hebben we de deelnemers van ieder team, volgens volgorde van nummer,  verspreid over de 4 posities (start, ¼, ½ en ¾) zodat ieder team evenveel kans heeft.

Camso speedway

Terug naar Aug (2021)