Blauwhuis speedway 29 augustus
07-08-2021
Met gepaste trots kondigen wij onze tweede wedstrijd van het seizoen 2021 aan.

Op zondag 29 augustus staat de tweede wedstrijd op de agenda van Speedway Blauwhuis.
Vanaf heden kunnen de coureurs zich aanmelden via de website; www.fac-autocross.nl/inschrijving. Er is plaats voor maximaal 180 coureurs in onze vijf vaste klassen. Als je monteurs of fans meeneemt, geef dan aan met hoeveel personen jullie komen. Stuur hiervoor een aparte mail naar secretariaat@fac-autocross.nl De entree kan dan contant voldaan worden aan de poort, net zoals vorige keer.
Let op: bij de inschrijving krijg je een bevestigingsmail, heb je deze niet gehad dan is de inschrijving niet goed gegaan. De inschrijving is pas definitief als de startlijst bekend is gemaakt door de organisatie.
Door de inrichting van ons terrein met onze vaste tribunes kunnen wij publiek verwelkomen op het terrein. En dat is natuurlijk goed nieuws. Voor deze wedstrijd hebben wij wel een limiet aan het aantal kaarten dat beschikbaar is. Hierbij geldt dat wij plaats kunnen bieden aan 2/3 van ons normale capaciteit. De ticketverkoop voor bezoekers zal zo’n 2 weken vooraf aan ons evenement opengaan. Hierover volgt verdere berichtgeving.
Voor de toegang tot ons terrein gelden dezelfde maatregelen als bij onze wedstrijd van 4 juli.
Je krijgt toegang tot ons terrein als jij: Gevaccineerd bent, een herstelbewijs van corona kunt tonen, of een negatief testbewijs kunt tonen. Een test kan ingepland worden via www.testenvoortoegang.nl
Houd ons website of facebookpagina in de gaten voor updates. Wij zien jullie graag op zondag 29 augustus op Speedway Blauwhuis. Aanvang 11:30

Met sportieve groet,
De FAC

Terug naar Aug (2021)