Wist je datjes
06-08-2021
- Dat de bekende dirt track Smallfield in Engeland na jaren 6 wedstrijden per jaar nu 8 wedstrijden per jaar mag gaan organiseren 

- Dat het een drukke maand is voor de World of Outlaw sprint cars met 11 races op 7 verschillende banen en in 5 verschillende staten ( VS ). Deze maand wordt trouwens ook de 60ste Knoxville nationals verreden een van de grootste Sprint car races in de USA ( meerdere dagen )

- Dat helaas de autorodeo van Nieuwleusen dit jaar niet door gaat

- Dat de Pre 80 bangerstox erg spectaculair waren op Warneton afgelopen zondag met zeker 12 koprollen. Koprol koning was Tonny Spinnewijn met zijn Austin somerset uit 1954  die maar liefst 4 keer een koprol maakte en daarmee het record brak van Danny Klijn die een aantal jaar geleden er 3 deed met toen de pre 90 en er zondag 2 keer de wereld op zijn kop zag met Simca aronde commerciale uit 1956. 

- Dat gisterenavond in Skegness Tom Harris saloon stockcar reed in de auto van Rob Speak hij werd in heat 2 5de en in de finale zevende.

- Dat er tot nu toe 24 F1 stockcars zijn ingeschreven zijn voor Venray 15 augustus 

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu 

Foto Pewi Mark Derrix


Terug naar Aug (2021)