AutoSport Groningen stopt
05-08-2021
AutoSport Groningen stopt met organiseren van wedstrijden.

Het bestuur van AutoSport heeft vanavond - unaniem - besloten om te stoppen met het organiseren met autocross wedstrijden. 
We hebben 6 jaar lang in Winsum met veel ups en downs prachtige wedstrijden mogen organiseren maar het bestuur heeft te weinig vertrouwen in de toekomst.
We zitten zoals iedereen weet al bijna twee jaar lang in een pandemie. Financieel heeft dit ons letterlijk de das omgedaan, ondanks gulle giften van deelnemers en sponsoren.

Daarnaast zijn zoals bekend de regels waar we mee te maken hebben tijdens organisatie een grote last voor ons. Denk hierbij o.a. aan de geluids restricties, de flora en fauna eisen en wat gaan komend jaar de corona maatregelen doen? Daarnaast is de verzekering al jaren problematisch.
Tot slot zijn er binnen onze groep medewerkers  een aantal mensen die gezegd hebben te stoppen, dat is een ieder zijn keuze en die respecteren we volledig.
Al deze punten ten samen genomen geeft ons geen vertrouwen dat wij in de toekomst nog wedstrijden kunnen organiseren op het niveau die iedereen van ons gewend is. 

We hoeven niemand uit te leggen dat we dit besluit met pijn in onze harten genomen hebben, we hebben jaren lang gestreden tot waar we zijn gekomen. Voor een aantal van ons begon dit ruim 11 jaar geleden al bij de NNCRO. 
We willen iedereen bedanken voor de vaak uitputtelijke steun, hulp en medeleven de afgelopen jaren. 

Namens bestuur ASG,
Klaas Pol
Wilma de Valk
Andre & Marjan Vermue
Jan Venhuizen
Jasper van den Berg

Namens Pewi.nl bedanken wij het bestuur van ASG voor de mooie jaren voor de vele fans en rijders.


Terug naar Aug (2021)