Camso nieuws
23-06-2021
- Er zijn nog een paar plaatsen voor Bangerstox en Prive Cars. Het is moeilijk exact te weten hoeveel, daar er verschillende betalingen nog onderweg zijn. Wij sluiten de inschrijvingen zondag af.

- Er is GEEN parking voor Prive Cars op 4/07, tenzij de abonnementen.
- Gezien het feit dat het weinig waarschijnlijk is, dat de Engelsen op 1 augustus zullen mogen overkomen, wegens een verslechterende covid situatie in Engeland, wordt deze meeting verplaatst naar juni 2022. In de plaats komt een TEAM RACE VOOR BIG BANGERS.

- BELANGRIJK: De tickets voor de volgende meetings mogen NIET in de zon liggen; het is thermodruk en door het zonlicht verdwijnt het geschrift erop.
- We hebben nog enkele problemen om de foto’s van 13.06 op de site te brengen. Hopelijk is dit binnen kort opgelost

- GROTE TRIBUNE: We zullen alle planken in de tribune vernieuwen. 362 nieuwe planken; kostprijs 45.000€. Normaal worden ze nu vrijdag geleverd en zouden ze tegen 4 juli moeten geplaatst zijn, zodat opnieuw normaal gebruik kan gemaakt worden van de volledige tribune.

- We kunnen nu nog niet zeggen of de mondkapjes nog zullen verplicht zijn op 4.07  Er is vrijdag nog een Veiligheidsraad in België. Waarschijnlijk komt dat ter sprake. Idem met alcohol verbod.

- Daar we normaal veel meer toeschouwers mogen aanvaarden voor 4 juli, moet er voorlopig geen mekanieker opgegeven worden. Daarom wordt ook het kinderticket verlaagd naar 3 € voor ALLE kinderen onder 16 jaar. Kinderen ouder dan 13 jaar moeten een identiteitsbewijs met geboortedatum bij zich hebben. 

- De covid bijdrage is voor alle klassen, uitgenomen de Bangers, voor juli nog 25€. In augustus wordt dat verlaagd naar 20€; in september naar 15€ en na september is er geen covid bijdrage meer.

- Volgend bericht gaat over schorsingen en inkomtickets.

Camso speedway

Terug naar Jun (2021)