Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Covid protocol Warneton 13 juni
11-06-2021
COVID-PROTOCOL VOOR ZONDAG 13 JUNI 2021
1- De deur gaat open, zondag om 7 uur. De boodschappen beginnen om 10 uur. Zaterdag gaat de deur open om 13 uur. Het is mogelijk om terug te keren tot 22 uur.
2- IEDEREEN (piloten, monteurs, officials en toeschouwers) moet zich eerst melden bij het loket met het ingevulde COVID-FORMULIER (link op www.camso.com onder ′′ Nieuws ′′ zal actief zijn, vanavond, dat is wat we hebben beloofd). Anders kopiëren en plakken. U moet uw naam, ADRES, TELEFOON en E-MAIL vermelden. Je kunt het ook zelf invullen op een blad en weggeven. Je kunt NIET binnenkomen zonder dit formulier EN een ID
Als je je formulier vergeten bent, moet je er ter plekke een invullen en terug in de rij staan (en soms is het lang)
3- U ontvangt uw toegangskaartje of een armband, tegen dit formulier
4- De deur sluit om 12 u00. Als je daarna naar buiten gaat, kun je niet meer naar binnen. Dat moeten we op bevel van de gemeente doen.
5- Het is volledig verboden om terug te keren van alcohol. Wie gepakt wordt, wordt een jaar geschorst. We herinneren eraan dat de piloot verantwoordelijk is voor zijn omgeving. MAAR ER IS GOED NIEUWS: het zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat alcohol wordt verdedigd, want er komt mogelijk een nieuw protocol, wat betreft alcohol, voor demonstraties buiten; dat zal veel makkelijker maken .
6- De zone waar gewoonlijk veel monteurs zijn, naast de ingang van de baan, is NIET TOEGANG, omdat we de minimumafstand van 1,50 m niet kunnen garanderen
7- GROTE TRIBUNE: Slechts een klein deel van deze grote tribune is toegankelijk. Op de tribune moet er MINIMUM een zetel blijven tussen jou en je buurman, ook al is het familie of je kind. Als dit deel gevuld is met ongeveer 40 %, blokkeren we de toegang en moeten de kijkers / piloten zich op de overdekte tribune of de grote talud zetten. Voor de volgende organisatie van 4 juli zal deze in principe weer volledig open zijn
8- Je mag uiteraard een zetel meenemen om op de talud te zitten, maar hou de afstand van 1,5 m. Het wordt heel mooi weer (27 tot 29°)
9- Het dragen van een masker is ALLE TIJD verplicht, OOK op de tribune, tenzij je eet, drinkt of rookt, MAAR roken, drinken en eten gebeurt ZITTEN.
10- Volg de pijlen en hou afstand bij de friterie. Ook op de wc
11- Er zijn overal flessen met ontsmettingsmiddel voor de handen. Gebruik ze.

Camso speedway

Terug naar Jun (2021)