Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
04-06-2021
- Dat er afgelopen zondag op Yarmouth de meest aantal Superstox aan de start stonden in 20 jaar met 34 autos. Het was ook niet voor niks dat er zoveel superstox want er was een race voor de dash voor cash en er zat 3250 pond in de prijzenpot .Er waren ook nog 23 national Hotrods i geboekt wat heel veel is voor een baan van 300 meter lang. De baan is trouwens een aanrader om eens heen te gaan .

- Dat Rinus Veekay met zijn 8ste plaats met de Indy 500 302.305 dollar aan prijzengeld heeft gewonnen, Winnaar Helio Castroneves pakte 1.828.305 dollar mee naar huis.

- Dat Mark de Laat altijd een erge fan is geweest van de Foute Cross en Pewi Peter heeft gevraagd een facebook pagina te maken om de mooie dagen in Lopik te herinneren . Dat heeft Peter gedaan en door hier te klikken. Heeft iemand een betere naam voor de pagina laat daar maar een bericht achter.

- Dat morgen in Skegness het Brits kampioenschap wordt verreden voor de stockcar F1 er zijn maar liefst 68 stockcars ingeboekt.

- Nu Bradford weer open is nadat er 24 jaar niet geracet is, wordt er in de VS weer na ruim 30 jaar een baan geopend. Dit gebeurd op de Bloomsburg fairground waar ruim 30 jaar geleden ook geracet werd maar uiteindelijk de baan verdween. Uiteindelijk is er een compleet nieuwe baan gebouwd waar aanstaande zaterdag de eerste race gereden zal worden.

- Een goede week voor Nascar coureur Kyle Larson die in een week 3 keer won. Eerst op donderdag 27 mei won hij de KC classic op Atomic speedway in de sprint cars, daarna won hij zondag de Coca Cola 600 op Charlotte in de nascar en sloot af met een World of Outlaw overwinning op Lawrenceburg.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu  

Terug naar Jun (2021)