Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
28-05-2021
- Dat er nog een nieuwe baan dit jaar is bijgekomen in USA ,Godspeed raceway een dirt track voor o.a gokarts.

- Dat Spedeworth TV afgelopen  weekend niet live heeft uitgezonden dit omdat Spedeworth tegen het weekend had besloten om geen live uitzendingen toe te staan. Hoe dit in  de toekomst is weten wij niet. Dit was ook een terleurstelling voor jullie webmaster en 2 speedway maten die al helemaal klaar zaten om live mee te gaan kijken, maar ex on the beach verzachte de pijn voor de 2 speedway maten al waren het herhalingen.


- Dat de opening van Bradford goed is verlopen en aanstaande maandag staat de stockcar F1 voor de eerste keer na 24 jaar aan de start. Bij ons is nog niet bekend hoeveel er ingeschreven staan.

- Vorige week schreven we dat Pewi Peter 145 banen had bezocht wat veel is hier in Nederland ( niet de meeste Wim de Ruiter heeft er meer bezocht ). De Amerikaan Randy Lewis heeft de meeste banen bezocht ter wereld namelijk 2696 banen in 85 landen .

- Dat er in Nederland de komende tijd volop getraind gaat worden op diverse banen waaronder dit weekend in Posterholt en Texel.

-Dat Pewi.nl bewust elke dag blijft updaten.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Mei (2021)