Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
21-05-2021
- Dat ze nu bij Spedeworth weer rijden een aanrader is om lid te worden van Spedeworth TV zodat je live kunt meekijken met de races.De kosten zijn rond 14 euro per maand.

- Dat webmaster Pewi Peter in totaal 145 banen heeft bezocht en dat hij toch dit jaar nog naar de 150 wil.

- Dat gisteren in Indianapolis USA de eerste wedstrijd op de splinter nieuwe baan Circle City Raceway is verreden , altijd goed nieuws als er gereden wordt op nieuwe banen. En ze hebben van 4 juni tot 4 juli maar liefst 15 evenementen.

- Dat Horny racing team altijd erg graag naar de Foute Cross gingen in Lopik. Nu zijn ze vorige week terug gegaan naar Lopik om toch weer een dagje Lopik te ervaren en hebben daar een ouderwets dagje Foute cross herinnerd en hebben zelfs een rondje gereden op de baan. Klik hier voor fotos en filmpje.Ja Horny racing team ook wij missen de Foute cross die nu zou zijn.

- Dat het dit weekend dan eindelijk zover is dat er in Bradford stadium weer geracet gaat worden. Het begint met de Stand Woods memorial banger wedstrijd en bijna alle tickets waren gisteren verkocht. Een week later op 31 mei zullen de stockcar F1 terugkeren sinds 1997 op deze legendarische baan. 

- Dat het zusje van Tom Harris, Catherine Harris, ook stockcar F1 gaat rijden.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu  

Terug naar Mei (2021)