Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
14-05-2021
- Dat met de terugkomst van het publiek bij de races de deelnemers lijsten ook erg goed, zo zijn er ruim 70 F1 stockcars in geboekt voor Kings Lynn en voor de BWS unlimited bangers  ronde op Northampton maar liefst 138 bangers.

- Dat als er weer gereden mag worden in Nederland dat er vele nieuwe stockcars op de baan zullen staan.

- Voor de mensen die van late nachten houden kun je nog altijd live meekijken in de USA zo heeft Florracing ( moet je voor betalen ) aanstaande zaterdag maar liefst 11 live races tegelijk, maar ook kun je natuurlijk wel gratis kijken bij o.a Mavtv en die heeft zaterdag 2 races.

- Dat er in mei helemaal geen race zijn in Nederland voor autocross en speedway

- Dat voor de mensen die naar het WK stockcar gaan en zondags niet naar Northampton willen er een grote bangerwedstrijd is in Warton de Mental Menia. Dit is een Unlimited bangerwedstrijd die normaal in maart is maar door de corona verzet is naar 12 september.

- Dat de Nederlandse Indy coureur Rinus Veekay voor de Indy 500 gesponsord wordt door Bitcoin.

- Vintage Dirttrack Racing op Hinderberg speedway Duitsland dit jaar is op 10 en 11 september, mits de maatregelen dit toe laten.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu 

Foto TWSP

Terug naar Mei (2021)