Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
07-05-2021
- Dat autocross Venhuizen is verzet van 27 juni naar 22 augustus

- Dat dit jaar op de gala night van Ipswich op 6 november ook het Europees kampioenschap voor 1300 stockcars is. De gala night op Aldershot is op 31 oktober met back to basic bangers 2 liter hot rods en legends. Dit is een dag na de gala night op Arlington waar de grote Pre 90 banger wedstrijd wordt verreden waardoor het een goede combinatie is.

- Dat op Atlanta speedway met de Nascar race op 11 juli weer de tribunes vol mogen zitten. Bij de gewone speedway banen mogen al bij 95 procent van de banen de tribunes al langer vol zitten.

- Dat op veel banen in de VS een regel is in de non contact klasse is dat als er een crash is dat degene die verantwoordelijk is achteraan moet starten bij de herstart en degene die slachtoffer is gewoon zijn plaats behoudt na de herstart.

- Dat in Italy, Hongarije Spanje en Portugal gewoon auto/rally cross wordt gereden met publiek we weten niet dat er een limiet aan publiek is.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Mei (2021)