Camso nieuws
30-04-2021
PROTOCOL VOOR OPLEIDING VAN 1 EN 2 MEI 2021
- Zoals tijdens de training, de dag voor een organisatie, is er GEEN ambulance ter plaatse.
- De deur gaat open om 11 uur en om 12 uur is de deur dicht en niemand mag meer binnen. Wie naar buiten gaat, kan niet meer naar binnen.
- Trainingen vinden plaats van 12 tot 17
- De deur is ten laatste om 17 uur gesloten.
- SPECTATOREN ZIJN NIET TOEGESTAAN
- Parkeer bij aankomst langs de weg in de volgorde van de autos. IEDEREEN moet zich inschrijven voor de inschrijvingen A RECHT met paspoort en mondkapje (sjaal en bandana NIET toegestaan). Wie niet op de lijst staat, mag niet binnenkomen. Iedereen gaat van het raam naar de middelste kassa waar de betaling gebeurt (€ 30 voor training, parking inbegrepen + € 5 per monteur). Elke chauffeur moet een BASC licentie nemen voor 2021 (€ 25). Deze is uiteraard geldig voor de rest van het jaar. Nu krijgt de piloot een armband. ALLEEN KAN HIJ TRAINEN. Dit wordt gecontroleerd bij de ingang van de baan.
ZEER BELANGRIJK: HOU 1,50 METER AFSTAND wanneer u aan de kassa wacht.
- Als je klaar bent met de inschrijvingen, ga dan met je auto naar huis. ALLE autos moeten binnen (gratis), ook als er iemand met een aparte auto komt.
- De deelnemers worden verdeeld in groepen (bubbel ) van maximum 10. We proberen zoveel mogelijk de piloten, die elkaar kennen, in dezelfde bubbel te plaatsen. Elke bubbel moet samen blijven in het wagenpark en tijdens de training mogen alleen de piloten van dezelfde bubbel tegelijk de baan oprijden. Er kunnen dus nooit meer dan 10 autos tegelijk op de baan staan.
Bij inschrijving ontvangt u een blad met het nummer van uw bubbel; dat zit in elke bubbel; en wat is de  timing van elke bubbel. Het is NIET mogelijk om in een andere bubbel te trainen. - Bubbels worden NIET gebeld in de microfoon. Zorg dat je op tijd klaar bent bij de ingang van de baan.
- Een workout duurt ongeveer 10 minuten (20 rondjes). Wilt u eerder stoppen, neem dan de pitlane en wacht tot de sessie voorbij is.
- Bij inschrijving krijgt elke chauffeur een sticker met het nummer van zijn / haar bubbel erop. Hij moet het op het dak plakken, net boven het hoofd van de piloot.
- ALCOHOL IS STRIKT VERBODEN. Autos worden gecontroleerd bij de ingang; Iedereen die verrast is met alcohol mag naar huis en wordt 1 jaar geschorst. We willen onze volgende organisaties niet riskeren.
- Er is GEEN verkoop van drank en (friet) eten. Het toilet is open.
- Een deel van de tribune wordt afgesloten. TWEE ZETELS moeten vrij blijven tussen 2 personen, al dan niet met familie.
- Het mondmasker moet ALTIJD gedragen worden, zelfs op de tribune zitten. Mondmasker mag alleen afgezet worden om te eten, te drinken of te roken. ETEN, DRINKEN OF ROKEN WORDT ALLEEN ZITTEN.
- ALTIJD EEN AFSTAND VAN 1,5 m HOUDEN, OOK TUSSEN DE LEDEN VAN DE ZELFDE. (We kunnen niet nagaan wie van hetzelfde gezin is).
- Alcohol voor ontsmetting van de handen is overal beschikbaar op het circuit. Gebruik het om je handen regelmatig te ontsmetten.
- We vragen iedereen met aandrang om alle regels per se te RESPECTEREN. Onze volgende organisaties zijn ervan afhankelijk.
- Tussen 13 u en 17 u kunt u zich inschrijven voor 23 en 24 mei, IN HOGE OFFICI ELLE TOUR. 9 mei is voorlopig uitverkocht.

Camso speedway


Terug naar Apr (2021)