Wist je datjes
23-04-2021
- Dat Brampton raceway dit jaar 50 jaar bestaat en dat ze dat vieren met een 2 daagse meeting op zondag 29 augutus en maandag 30 augustus wat een bank holiday monday is

- Dat het WK hot rods weekend in Ipswich dit jaar is op 3-4 juli met naast het WK hotrods ook het WK stockrods en WK Ninja karts en daarnaast ook het EK 2 liter Hot Rods , een druk weekend in Ipswich. Ook leuk erbij op het programma zijn de saloon stockcars en een ronde voor de BWS serie voor unlimiteds bangers, een top weekend autospeedway.

- Dat er afgelopen weekend in de UK volop is geracet en dat ze op veel non ORCI banen al de laatste weken rijden zoals Worthing, Brampton, Ringwood, Standlake en Swaffham en daar komt dit weekend ook Stansted bij.Enige 2 ORCI banen waar gereden is bij ons bekend is Bristol waar afgelopen weekend de micro bangers reden en ook Birmingham waaronder o.a de lightning rods en de rebels reden.

- Dat er 135 duizend bezoekers zijn toegelaten bij de Indy 500 dit jaar.

- Dat dit weekend de laatste dirt race is op Bristol speedway met de World of Outlaws sprint cars. Daarna gaat de baan eer terug naar asfalt om in september de Nascars te begroeten.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Apr (2021)