Camso nieuws
16-04-2021
NOG EENS SAMENVATTEN VOOR DE VRIJE TRAININGEN VAN 2 MEI
UN RESUME DES ENTRAÎNEMENTS LIBRES DU 2 MAI. TEXTE EN FRANÇAIS SUIT
We herhalen, dat we nog de vergunning moeten krijgen van Mevrouw de Burgemeester (eind volgende week ?)
- Wij moeten voldoen aan de voorwaarden van het Waalse Gewest.
- Er wordt GEEN publiek toegelaten
- Iedere piloot mag maximaal 2 personen meebrengen (mekanieker, familie etc.)
- De poort gaat open om 11u00 en om 12u00 moet iedereen binnen zijn. Daarna wordt de poort gesloten
- Vrije trainingen van 12u00 tot 17u00
- Wie tussendoor naar buiten wil, kan niet meer binnen
- Alle auto’s moeten BINNEN parkeren (NIET langs de straat)
- Iedere piloot moet op voorhand inschrijven per messenger of email en de naam, adres, tel en email opgeven van de maximaal 2 personen, welke hem begeleiden. Wij moeten dit TEN LAATSTE TEGEN de DONDERDAG 29 april hebben.
- Er wordt geen eten en drank verkocht op het circuit. De WC’s zijn open.
- Alcohol is totaal verboden
- Te allen tijde moet een mondkapje opgezet worden. Eten, drinken en roken mag alleen wanneer men zit.
- In de tribune moet minimaal 1 zetel vrijgehouden worden tussen personen van dezelfde “bubbel” en minimaal 2 zetels tussen vreemden.
- Kostprijs: 30€ per piloot (parking inbegrepen). Iedere bijkomende persoon(mekanieker, familie) betaalt 5€. Ook kinderen betalen 5€. Betaling gebeurt ter plaatse aan de ingang.
- Alleen voor degenen, welke een licentie hebben. Degenen, welke nog geen hebben zullen dit ter plaatse moeten nemen.
- DE PILOTEN WETEN EN AANVAARDEN, DAT ER GEEN AMBULANCE TER PLAATSE AANWEZIG IS (zoals op de gewone trainingen, de dag voor een wedstrijd).
- MAXIMAAL 60 PILOTEN TOEGELATEN. WE ZIJN NU REEDS AAN 47. De vraag is zo groot, dat de kans bestaat, dat we piloten zullen moeten weigeren. Als U zich inschrijft, moet U wel ZEKER zijn, dat U komt. Het gaat niet op dat er verschillende ingeschreven hebben en dan niet afkomen, terwijl wij anderen moeten weigeren. Daarom zal, wie niet komt, alsnog achteraf de 30€ moeten betalen. U kunt afzeggen tot de vrijdagavond 30 april 20u00.
- BELANGRIJK LAWAAI: Er zijn verschillende Banger piloten, welke ingeschreven hebben. Het is absoluut noodzakelijk, dat ze een ZEER GOEDE UITLAAT hebben, welke duidelijk minder lawaai maakt, als op een wedstrijd (dit komt, omdat op een wedstrijd, de meesten slechts enkele rondjes rijden en het lawaai dus van zeer korte duur is. Maar op training is dat totaal anders en kan iemand, als hij wil, een uur lang rijden of zelfs meer).
- ALLEEN DE PERSONEN, WELKE OP DE LIJST STAAN KUNNEN BINNEN. Aan de inschrijving moet men zijn mondkapje ophebben en zijn paspoort tonen, zodat we kunnen controleren, dat iedereen, welke binnenkomt, ook ingeschreven was.

Camso speedway

Terug naar Apr (2021)