Camso nieuws
15-04-2021
De Belgische regering heeft gisteren beslist, dat vanaf 8 mei, organisaties met maximum 50 toeschouwers toegelaten zijn.
We plannen op zondag 2 mei een vrije training dag (zie volgend bericht).
BELANGRIJK: Wij moeten nog voor zowel de training dag (2 mei) als de eerste organisatie (9 mei) de toelating bekomen van Mevrouw de Burgemeester van Comines-Warneton. Gezien het feit, dat tijdens onze covid organisaties van verleden jaar, de voorgeschreven protocollen door iedereen perfect nageleefd geweest zijn, tot tevredenheid van de Gemeente, denken we niet dat dit een groot probleem zal zijn. Ook moet er altijd rekening gehouden worden met plotse grote verslechteringen van de covid cijfers, waardoor een organisatie alsnog in het gedrang zou kunnen komen.
Wij denken, dat wij op 23 en 24 mei (Pinkster weekend) ook nog zullen beperkt zijn tot maximum 50 toeschouwers, maar dat in juni, meer zal mogelijk zijn en we op 13 juni misschien reeds Bangers zullen kunnen toelaten (minimum 400 toeschouwers).
OOK BELANGRIJK is, dat het reisverbod naar België eind april opgeheven wordt. Waarschijnlijk komt dan weer in voege, zoals het vroeger was, dat wie niet langer dan 48 uur in België verblijft, geen voorafgaande test moet laten nemen of in quarantaine moet gaan. Wij houden U daarvan op de hoogte, wanneer de officiële tekst bekend is.
Er is in Frankrijk een strenge lock down tot 2 mei, geloof ik. De kans bestaat dat deze verlengd wordt, gezien de blijvende slechte cijfers in Frankrijk. OOK INDIEN DE LOCK DOWN IN FRANKRIJK VERLENGD WORDT, ZAL DE TRAINING VAN 2 MEI EN DE ORGANISATIE VAN 9 MEI DOORGAAN, desnoods zonder onze Franse vrienden.
HIERONDER HET NIEUWE VOORLOPIGE KALENDER VOOR 2021:
Zondag: 2 mei: vrije trainingen tussen 12u00 en 17u00
Zondag 9 mei: Bangerstox – Prive Cars – Lightning Rods - Camso Hot Rods – Super Prive Cars 
Zondag 23 mei: idem + Camso V8
Maandag 24 mei: idem + Camso V8
Zondag 13 juni: Bangers (?) + alle klassen
Zondag 4 juli: Paul Lacey memorial Bangers + Bangerstox Pre 1980 + Prive Cars + caravan race (??)
22.08: Bangerstox Team races
05.09: THE BIG ONE: European Championship Bangers – Ramp roll over – Caravan race – ACC cars (ex Mascar) – Camso V8
26.09
07.11 : Bangers Best of the West
05.12 : Bangers + Bangerstox Christmas Trophy

Camso speedway

Terug naar Apr (2021)