Wist je datjes
02-04-2021
- Dat de eerste wedstrijd in Engeland die bij ons bekend is aanstaande maandag 5 april in Standlake is, wel zonder publiek . Autospeed gaat ook weer wedstrijden organiseren binnenkort met Taunton vrijdag 16 april met ook F2 en op zonag 18 april St Day. Birmingham wheels zal zijn eerste wedstrijd houden op 17 april.

- Dat ook volgend jaar de Nascars op dirt gaan rijden in Bristol na het succes van afgelopen week.

- We weten dat bangercoureur Appie Hein elke vrijdag als zendpiraat in de lucht vanaf 18.00 uur.
Elke vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur wordt er een piratenplaatje of Baarlo-tune gedraaid voor Pewi en alle autosportliefhebbers, aangeboden door Tiny de Vlam uit Sambeek. Te ontvangen via wwwfirmabkr of FM 94.7 . Tiny en zijn zoon Mark komen al jaren op de speedway banen en zijn echte fans van de autospeedway.

- We weten dat er in de VS al volop geracet met publiek op de tribunes daarom laten wij jullie nu ook even weten wat er bij ons bekend is in Europa. Er is afgelopen weekend autocross is geweest Lleida in Noord Spanje het was niet de eerste cross van het jaar . Bij ons is niet duidelijk hoeveel publiek er toegestaan was om te kijken. In Zweden is er aankomend weekend op een aantal plaatsen Folkrace, een goedkope tak van rallycross.

- Dat bangerwebsite Caged promoter wordt van de dirt tarck baan Ringwood Cheetahs

- Ruim een jaar geleden nam youtube star Cleetus Mcfarland Desota speedway over in Florida en veranderde de naam in Freedom factory . Vandaag is de eerste oval wedstrijd met publiek op de baan en het is de Freedom  500 race een 100 ronden race op de baan met 20 rijders met o.a youtube sterren, coureurs maar ook Travis Pastrana. Het mooie is dat ze allen in een Ford Crown victoria. Houd Cleetus en zijn Freedom factory maar in de gaten want er gaan daar nog leuke dingen gebeuren in  de toekomst.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Apr (2021)