Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov -Dec
 
Live races meekijken
20-03-2021
Nu het ernaar uitziet dat in Nederland zoiezo voorlopig nog niet geracet gaat worden zetten we een aantal filmers op een rij die live filmen in de VS waar nu al volop geracet . Helaas hebben we een tijdsverschil waardoor vele van jullie al op bed liggen, er zijn nu wel een aantal middagwedstrijden die je dus in de begin van de avond kunt kijken.Hieronder een aanbieders, let op het kost wel geld om live mee te kijken en kijk op de sites van de aanbieders wat het kost ( vaak per maand )

Floracing is een van de grotere filmers van races door USA maar ook Nieuw Zeeland. Vandaag rijdt Lincoln speedway in de middag dus dat is te zien vanaf 8 uur en morgen gebeurd dit op Port Royal speedway.

DirtVision is de filmer van de World of Outlaws serie en filmt tevens diverse banen waaronder Williams grove en Huset speedway, tevens filmen ze ook in Australie.

Speed51 daar ben ik zelf lid van mede omdat het Millbridge speedway filmt en de lage kosten van 10 dollar per maand ( 12,99 met tax). Veel late model races ook op dit platform

Fastfour media is een medium die de outlaw karts filmt in het westen van de VS, de outlaw karts rijden op kleine ovals en de wedstrijden zijn vaak heel goed.

Low butget TV filmt voornamelijk aan de west coast in USA en het is nu nog wat rustig kwa wedstrijden maar vanaf april hebben ze ook een volle agenda.

Motormania tv op Youtube dragracen gratis te volgen en vaak de gehele dag

Bull Ring Live filmt elke week op Marion County in Ocala Florida. Elke week wat anders van midget racing, flat track met motors, mini tractor pulling en karts. Het kijken is gratis.

Er zijn er natuurlijk nog veel meer maar ik heb er een paar op een rijtje gezet.
Peter van Oijen Pewi.nl


Terug naar Mrt (2021)