Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov -Dec
 
Wist je datjes
12-03-2021
- Dat ELMS coureur Wim Moonen en oud Camso banger promoter Gert Jan Romer afgelopen maandag helemaal gelukkig waren dat het programma Ik geloof in mij terug was op tv met hun ster Rene Le Blanc.

- Naast dat Appie Hein DJ is maakt hij ook voort videoclipjes met een van een nieuw nummer van hem en zijn BKR team. De video is opgenomen door videofarm een bedrijf wat jaren bangers heeft gefilmd op Warneton. Klik hier om naar het filmpje doen.

- Dat Loris Hezemans aanstaande zaterdag mee gaat rijden in de Xfinity nascar serie op Phoenix speedway USA . Dit is niet de eerste keer dat hij dit doet ook in 2019 waar hij reed op Road America een normaal circuit. Wie weet zien we Loris nog wel ooit in de eerste Nascar serie.

- Dat stockcar coureur Johan Talsma H282 kandidaat is voor de verkiezingen is en staat bij Forum voor democratie op de lijst onder nummer 40.

- Dat woensdag op Millbridge speedway Nascar truck kampioen Sheldon Creed ook mee reed bij de micro sprints. Hij lag op de eerste plaats toen hij in contact kwam met de 13 jarige Brent Crews waardoor hij een aantal keer over de kop ging en uitviel. Winnaar werd Brent Crews. Het is mooi om te zien dat de grote Nascar coureurs nog regelmatig op lokale banen komen rijden. Leuk ook om te vermelden dat Wyatt Miller een kleinzoon van Dale Earnhardt deze week zijn eerste overwinning pakte in de beginner box stock klasse.

- Dat Nascar coureur Kyle Busch een eigen energy drank merk heeft namelijk Rowdy energy .

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Foto Ed Jacobs

Terug naar Mrt (2021)